Skyd genvej til printsikkerhed med HP

Se videooptagelse og download præsentation fra webinaret: Printsikkerhed i praksis – sådan lukker du sikkerhedshullerne.

2 September holdt delte HP´s printspecialist Ole Lind Bentsen viden om hvordan I helt konkret sikrer jeres printere og jeres printernetværk. Se eller gense – videooptagelse ved at klikke på linket nedenfor – og download præsentationen fra webinaret.

Vil du videre med printsikkerhed, er du mere end velkommen til at booke et helt uforpligtende møde med en HP partner her til højre.

download Præsentation

Book et møde med en HP sikkerhedsekspert og tag fat på at konsolidere sikkerheden på jeres printere!

Vælg evt. din foretrukne HP partner fra listen i formularen. Vi aftaler et uforpligtende møde, hvor vi sætter sikkerheden på print og printere på dagsordenen. Fra akutte udfordringer til strategiske overvejelser omkring jeres fremtidige – og sikre – print setup. Vi ser frem til at høre fra dig.

HP respekterer beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Når du indsender denne formular, tillader du samtidigt, at HP og HP's bemyndigede printpartnere må kontakte dig i forbindelse med denne kampagne. (4)

Rapport fra IDG; Print Devices:
An Overlooked Network Security Risk

70% af alle succesfulde hackerangreb sker på endpoints som PC og printere. 90% af angreb mod endpoints begynder utilsigtet med en brugerhandling. IDG-rapporten dokumenterer, at printere kan fungere som ubeskyttede genveje ind i organisationernes netværk og hjemmekontorer. Rapporten viser samtidig, hvordan man med en kombination af indbygget hardwaresikkerhed og enkle sikkerhedspolitikker, kan holde hackerne ude.

HP WOLF ENTERPRISE SECURITY: ALTID PÅ VAGT

HP Enterprise-printere er de eneste printere med integrerede sikkerhedsfunktioner, der helbreder sig selv efter angreb ved hjælp af automatisk genstart.

Previous Next Previous Next

HP Print Videnscenter:

Forrester Rapport: Balancér mellem ZERO TRUST, sikkerhed og produktivitet

Sikring af enheder uden for organisationens beskyttende firewalls giver fortsat de sikkerhedsansvarlige hovedbrud. For at sikre medarbejdere og data i fremtiden er det nødvendigt med en Zero Trust. Download Forrester rapporten og læs alt om hvilke politikker, der fremadrettet kan sikre medarbejdere og data, uden det går ud over produktiviteten.

MANGE MEDARBEJDERE VIL FORTSÆTTE MED AT ARBEJDE HJEMMEFRA. ER JERES IT-SIKKERHEDSSTRATEGI TILPASSET HERTIL?

Er jeres IT-sikkerhedsstrategi tilpasset de hackere, som forsøger at kompromittere virksomhedens sikkerhed ved f.eks. at udnytte medarbejdernes ”dårlige vaner”?

Kontakt en af HP’s partnere:

1) HP's mest avancerede integrerede sikkerhedsfunktioner er tilgængelige på HP Enterprise- og HP Managed-enheder med HP FutureSmart firmware 4.5 eller nyere. Påstand baseret på HP-undersøgelse fra 2021 om funktioner i konkurrenternes printere i samme klasse. Det er kun HP, der tilbyder en kombination af sikkerhedsfunktioner til automatisk registrering og standsning af angreb samt genoprettelse efter angreb med en selvreparerende genstart, der følger NIST SP 800-193-retningslinjerne for enheders modstandsevne over for cyberangreb. Du kan finde en liste over kompatible produkter på hp.com/go/PrintersThatProtect. Du kan finde flere oplysninger på hp.com/go/PrinterSecurityClaims.

2) Tredjepartscertificering baseret på Common Criteria Information Technology Security Evaluation ISO/IEC 15408 Standard-krav pr. maj 2019. Certificering gælder HP Enterprise- og Managed-enheder, der kører HP FutureSmart Firmware-version 4.5.1 og nyere. Klik her for at få yderligere oplysninger.

3) HP's printersystemer til kontorer er udvalgte virksomheds- og administrationsenheder med FutureSmart-firmware 4.5 og nyere, Pro-enheder, LaserJet-modeller 200 og senere med henholdsvis original HP-toner, PageWide og originale HP-blækpatroner. Omfatter ikke HP's integrerede printhovedpatroner. Digitale sikkerhedsfunktioner til sporing af hardware og emballage varierer lokalt efter varenummer. Få flere oplysninger på hp.com/go/SuppliesThatProtect og hp.com/go/SuppliesSecurityClaims.

4) Hvis du ønsker at se HP’s fulde erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, skal du klikke her.