HP gør det enklere at reducere aftrykket fra printflåden

HP udvikler teknologi, der gør en målbar forskel og har potentialet til at gøre livet lidt bedre for alle – individer, organisationer og samfund. HP Planet Partner-programmet letter fx recirkulering af toner- og blækpatroner. Og CO2-neutralt print kan hjælpe med at fremme jeres målsætninger, uden at I går på kompromis med kvalitet og lønsomhed.

Se videoen, scrol ned og lad jer inspirere – og tøv ikke med at booke et møde med en HP-partner.

HP Ecomedes: Klik og vælg mere grønt!

Nu får du lettere ved at dokumentere din virksomheds bæredygtige indkøbsprofil. Med HP ecomedes samler vi al dokumentation om miljømærkning, energiforbrug, genbrug og meget mere på ét sted. Med få klik kan du se alle HP-produkters bæredygtige profil – helt ned til den mindste blækpatron – og downloade al relevant dokumentation til dine grønne miljørapporter og -regnskaber. Klik ind, og vælg med omtanke.

Blå mærker med stor effekt på aftrykket fra jeres printere

Produktcertificeringer og energimærkninger er med til at sætte fokus på strømforbrug og bæredygtighed gennem alle produktionsled og i hele branchen. Men hvad betyder det for jer, at HP`s produkter får tildelt certificeringer som ”Blue Angel”, ”Energy Star”?

I får et bedre beslutningsgrundlag for at træffe fornuftige valg, der lever op til jeres mål i virksomheden. Og det bliver klart, at jeres valg gør en forskel – også på elregningen.

Download fakta om certificeringerne her:

Blue Angel Fact Sheet Energy Star Fact Sheet

Stil krav i jeres indkøbspolitik og ved licitationer

Indkøbsansvarlige og alle, der står for at stille krav i offentlige udbud, kan hente hjælp her til formulering af rimelige og ensartede krav. For HP har samlet en række gode råd baseret på krav, der verden over stilles til indkøb med omtanke. Hent vores forslag til retningslinjer, hvad enten det gælder indkøb af:
- Forbrugsstoffer
- Printere/Tjenester
- PC'er eller andre enheder

Download “HP Recommended Sustainable Purchasing Criteria” her

HP Planet Partner Program

Tænk recirkulering ind i jeres printstrategi

HP ønsker at skabe en positiv og vedvarende forandring. Derfor tager vi medansvar for jeres miljømæssige fodaftryk af print gennem ordninger og løsninger – små som store – der gør en forskel i det lange løb og hjælper jer med at leve op til målsætningerne i organisationen.

HP tilbyder gratis recirkulering af toner- og blækpatroner samt forsvarligt genbrug af udtjent hardware for at nævne blot et par aspekter. Det gør en forskel for alle parter.

27 Tons plastik

27K+ tons plastmateriale fra tidligere produkter er genbrugt i nye HP produkter i 2020 alene.

Recirkulering

30% recirkuleret plastmateriale skal indgå i nye HP-printprodukter i 2025.

Vidste I...

... at HP tilbyder at lave en konkret energivurdering på jeres næste HP-printløsning, der kan bidrage til, at I nemmere kan leve op til jeres CO2mål?
Kontakt én af nedenstående HP partnere – eller kontakt HP direkte her

GENBRUG TONER- OG BLÆKATRONER

De gode valg forandrer tingene

Mere end 875 mio. kunder har genbrugt originale blæk- og tonerpatroner med HP Planet Partner. Se videoen ovenfor, og få et indtryk af, hvor let det er. Brug HP´s gratis returordning – I kan begynde her.

bestil returlabels

NY2022 udgave; “Go beyond Sustainable Impact”

Vil I perspektivere jeres indsats og få det helt store overblik og udsyn over status på HP's tiltag? Hent den nyeste Sustainable Impact Record, hvor vi løfter blikket og fortæller mere om, hvordan vi omsætter vores visioner til praktiske tiltag.

1) Hvis du ønsker at se HP’s fulde erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, skal du klikke her.